Saragosa Campursari - Tombo Kangen

Langgam Campursari Tombo Kangen 
Saragosa Entertainment - Salam, Randuacir, Salatiga


video


Lirik Langgam Campursari Tombo Kangen
Mas.. opo wis lali sliramu?
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ga tau ketemu
wis sak mestine lali aku uu~..
Mas.. mumpung saiki ketemu
Jogedan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling nalika iku
Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atine
Mas.. gelang anting ali-ali
Sak ndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari
~{}~
Masz.. opo wis lali sliramu?
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ra tau ketemu
wis sak mestine lali aku uu~..
Masz.. mumpung saiki ketemu
Jogedan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling nalika iku
Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atine
Masz.. gelang anting ali-ali
Sak ndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mariii…
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari