Campursari Angge-Angge Orong-Orong



Lirik Lagu Angge-angge Orong-orong

Netes banyune moto 
Aku nangis ketiban ondo 
Rondo tak kiro perawan 
Mbarang tak kawin anake sak kandang 

Pancen aku wis rondo 
Rondo tuo anakku limo 
Nanging aku sih biso 
Diwolak walik koyo nggoreng telo 

Sapi manak larang regane 
Anak limo bedo bapak e 

Angge-angge orong-orong 
Ora melok nggawe melok momong 
Rondo randane ompong 
Ndue anak segede kingkong 

Angge-angge orong-orong 
Ora melok nggawe melok momong 
Anak limo akeh mangane 
Penting mbokne enak rasane 

Eling jaman semono 
Wayah kawin nanggap bal-balan 
Tamune rame tenan 
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan 

Amplop e akeh tenan 
Oleh duit karung-karungan 
Wong sing podo kondangan 
Nganti akeh sik podo kelangan 

Perawan rondo podo wae 
Nadyan ompong enak rasane 

Angge-angge orong-orong 
Ora melok nggawe melok momong 
Rondo randane ompong 
Ndue anak segede kingkong 

Angge-angge orong-orong 
Ora melok nggawe melok momong 
Pitik karo anak e 
Kabeh mau dadi resikone