Jambu Alas (Vita & Linda) - Saragosa Entertainment




Lirik Jambu Alas
Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes duwe bojo nanging aku aku wes kadong tresno
Nelongso rasaneng ati yen aku ra klakon melu nduweni

Jambu alas kulite ijo seng di gagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut durung rondo ojo di rebut

Sumpah neng batin yen kulo tidak di kawin
Tekating ati ora bakal luru ganti
Sumpah wes janji arep sehidup semati
seneng seding bareng bareng di lakoni

Jambu alas ndok manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone