Campursari Yen Ing Tawang Ono Lintang

Video Tembang Campursari - Yen Ing Tawang Ono Lintang


Lirik Tembang Campursari - Yen Ing Tawang Ono Lintang

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
aku ngenteni tekamu
marang mego ing angkasa nimas
sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling cah ayu
semedhot rasaning ati
lintang-lintang ngiwi-iwi nimas
tresnaku sundul riyadi

Dek semono janjimu disekseni
mego kartiko kaire roso tresno asih

Yen ing tawang ono lintang cah manis
rungokno tagising ati
pinerung swara ning ratri nimas
ngeteni mbulan ndadari 2x