Dangdut Layang Katresnan - Saragosa Entertainment


Lirik Lagu Layang Katresnan

Tak regem-regem layangmu
lan tak regem tumempel dadaku
rasane musesep kalbu
sayang.. sayang aduh sayang

Opo bener panyawangku
opo bener kabeh ngendikamu
tak woco ambal peng sewu
sayang..sayang aduh.. sayang

Ora nyono ora ngiro
tenan-tenan kabeh biso
yen kowe tresno
sejatine aku ugo tresno

Saben-saben mapan turu
saben-saben tak woco layangmu
tak woco ambal peng sewu
sayang..sayang aduh,..sayang