Dangdut Campursari Selintutan - Saragosa Entertainment



Lirik Lagu Selintutan

Aku emoh, aku emoh, aku ra sudi
Saben dino mikir terus dadi ati
Dlanggu mas mojokerto, tulaan pacitan
Sliramu mung katresnan, lha kok slintutan

LK :
Denok sayang, denok sayang pancen salahku
Saikine terus terang mring sliramu
Kawitane kangmas,yo amung sembranan
Ra tak anggep temenan, kok keblabasan
 
REFF :
PR :
Sumpek sumpek, atiku sumpek
Tak pikir pikir, tak pikir pikir kok tambah judeg,
Tresno ono lati,kang mas wis blenjani,
Loro ati ditinggal seorang diri

REFF :
LK :
Nyebar nyebar, godhong koro
Mbok yo sing sabar, aku janji ra neko neko
Janji nan setia,tak kan pernah sirna
Janjiku suci tertanam dalam hati
 
PR :
Kan ku pegang janji setiamu
Jangan sampai bohongi aku
 
LK :
Dengarkanlah isi hatiku
Tetep tresno mring sliramu
 
REFF :
Kembali ke atas "aku emoh,aku emoh"